C
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • Hallo ik heb een Yamaha aerox en heb een mallosi variateur besteld met witte drukveer erin. Weet iemand wat voor trekveer en ik heb best kan kopen voor een snelle optrek? Alles is voorderest standaard..

  Mvg dylan
  Hallo mensen. Is er iemand verstand van de pgo T-Rex? Heeft deze week grote beurt gehad voor in hem kocht . Maar rijd soms op eens stotterend en trekt traag op . Ga deze week zowiezo een nieuwe bougie kopen . Want dat kan wel een de oorzaak van stotteren zijn . Maar vind het beetje vreemd omdat ik hem bij erkende dealer heb gekocht ,met 6 maand garantie . Km stand 10364 bj 2014 . 3wieler 45km gehandicapte voertuip
  C-Row
  C-Row
  bij een grote beurt zou de bougie ook vervangen moeten zijn en als je 'm vorige week heb gekocht met 6 mnd garantie, lekker teruggaan?
  of zou het zoiets simpels zijn als de elektrodenafstand van die nieuwe bougie te groot of bougiedop niet goed erop gezet? (komt het stotteren bij vochtig weer?)
  D
  dylanaerox50
  Hallo ik heb een Yamaha aerox en heb een mallosi variateur besteld met witte drukveer erin. Weet iemand wat voor trekveer en ik heb best kan kopen voor een snelle optrek? Alles is voorderest standaard..

  Mvg dylan
  • Sad
  Reactions: C-Row
  C-Row
  C-Row
  dylan, kun jij je eigen verhaal aanmaken?
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top