Recent content by Bulldog

 1. Bulldog

  Electrisch schema Sym Orbit III?

  Die koop ik niet omdat je die usb dongle erbij moet hebben , anders werkt het niet. En dat pakket bij Zandri heb je alles compleet.
 2. Bulldog

  Electrisch schema Sym Orbit III?

  Net bericht van Zandri: Goedendag, Hartelijk dank voor uw bestelling. Zojuist hebben wij uw bestelling verwerkt en is achteraf gebleken dat wij het artikel niet meer op voorraad hebben. Helaas is er een voorraadverschil in het magazijn geconstateerd en is dit product momenteel niet voorradig...
 3. Bulldog

  Electrisch schema Sym Orbit III?

  Welke webshop of dealer verkoopt dat dan nog meer en voor die prijs? Ik vond er maar 2 en die waren duurder.
 4. Bulldog

  Electrisch schema Sym Orbit III?

  Voor mij is het ook een gok. Maar ik waag het voor die 170€. Als het op mijn scooter werkt zolang ik hem heb ben ik tevreden. Werkt het niet dan jammer. We zullen zien. Eerst de zending nog ontvangen. Zandri gaf aan vandaag dat het naar postnl gaat, en morgen in huis moet zijn.
 5. Bulldog

  Scooter viel uit en start niet meer

  Heb je een vonk?
 6. Bulldog

  hoe stel je een choke af?

  Kijk dit filmpje, misschien bij jou ook mogelijk? Alleen het geluid is ............
 7. Bulldog

  Vicacity vonkt niet

  Misschien paar dingen effe doormeten: Kan ook de CDI kapot zijn.
 8. Bulldog

  Electrisch schema Sym Orbit III?

  We zullen het zien als ik alles binnen heb wat ik besteld heb. Ik hoop uiteraard dat het werkt. Ik heb ook al mooi film materiaal hoe je de scooter ( fiddle 2 Euro 4) moet afstellen met de software, stelt niets voor hoor, tenminste hoe hij het uitlegt. Er zal ook wel zich eens wat voordoen wat...
 9. Bulldog

  Electrisch schema Sym Orbit III?

  Ik heb de toeren begrenzer uit laten schakelen en de snelheid naar 35 laten zetten. Dus die file hebben we al. Aan een originele komen we ook wel.
 10. Bulldog

  Electrisch schema Sym Orbit III?

  Ik heb hem besteld, ben benieuwd. Zou vrijdag hier zijn. https://www.zandri.nl/gereedschap/werkplaats/diagnose-test-apparatuur/uitlees-dongel-asiangear-euro-4-btc-agm-turbho-orig.html
 11. Bulldog

  Hoe krijg ik dit tandwiel eraf?

  foto???
 12. Bulldog

  Peugeot Kisbee 2020

  Die van hem rijd nog steeds goed. Ik heb zelf een Sym Fiddle 2 van 2019 Euro 4, heb ik alleen de software aanlaten passen naar 36Kmh. Bij een scooterzaak.
 13. Bulldog

  Peugeot Kisbee 2020

  Oo sorry had ik niet erbij vermeld, was ook www.begrenzer.nl Ze deden met laptop de software aanpassen en bouwde hem er alles in voor op afstand te schakelen, met afstandbediening.
 14. Bulldog

  Electrisch schema Sym Orbit III?

  Oke, maar iedereen kan een set bij Zandri bestellen. En allemaal downloaden ze dezelfde software, dus is dezelfde code. Dan duurd het niet lang denk ik dat het gehacked is. Ik wilde vanmiddag alles bestellen, maar is uitverkocht.
 15. Bulldog

  Peugeot Kisbee 2020

  Ik ken ook iemand die dit aan huis heeft laten doen. Hij was dik tevreden, was een SYM Jet 14 van 2020.
Top