Recent content by Bas

 1. Bas

  Km kabel zip

  Dat is het woord wat ik zocht, meenemer. Ik heb deze ook eens bij de NRG moeten vervangen, daarmee los je dit natuurlijk ook op.
 2. Bas

  Km kabel zip

  Eerst dat koperen/gouden ding losdraaien van je kabel en die in dat gat monteren?
 3. Bas

  Action varnish niet glossy genoeg

  Betere lak kopen zou ook kunnen helpen om mee te beginnen: https://www.nonpaints.com/nl/spuitbussen
 4. Bas

  Accu Sym mio 50 2009

  Deze zou toch gewoon passen? https://www.scooterdiscounter.nl/scooter-accu-12v-4ah.html En 5A/6A zou opzich niet z'n ramp zijn, hij geeft gewoon 12V.
 5. Bas

  Comment by 'Bas' in media 'IMG_20191116_131810.jpg'

  Waar komt deze zuiger uit? Prima warmlopertje
 6. Bas

  Van scooter naar motor

  Ik heb ook jaren motor gereden, kan het alleen maar aanraden. Persoonlijk gaat de voorkeur wel uit naar een motor ipv een motorscooter.
 7. Bas

  Scooter loopt niet harder dan 30 (helm plicht)

  Hoe is je vonk? Hoe nat is je bougie?
 8. Bas

  Niet te vinden! Sachs Speedforce R achterlicht

  Als je handig ben kan alles ;) https://polyestershoppen.nl/ heeft goed spul hiervoor, als je al wel eens een mal hebt gemaakt moet je er zeker wel mee uit komen.
 9. Bas

  Niet te vinden! Sachs Speedforce R achterlicht

  Ja ze zijn niet erg populair geweest omdat de kwaliteit niet echt super was. Het is ook niet echt een standaard achterlicht. Misschien een universeel achterlicht kopen en met polyester zelf wat fixen? Of je moet ergens een donor vinden, dus een complete 2e sachs voor onderdelen.
 10. Bas

  Rollerbank en echte snelheid

  Ik ben helaas wat meer van verantwoord gebruik van scooters op de openbare weg. Ik juich echt snelle scooters toe, maar meestal zijn die in bezit van mensen die serieus met deze sport/hobby bezig zijn en daarom er niet mee op de openbare weg rijden, maar op het circuit of evenementen of een...
 11. Bas

  Rollerbank en echte snelheid

  Hij gaat elke keer harder lijkt het wel... er is echt niks over te zeggen en snelheid op "de bank" zegt echt helemaal niks over hoe hard deze op de weg kan. Er kan absoluut ook geen indicatie worden gegeven. Het is allemaal gokken en afhankelijk van diverse factoren. Mijn mening is ook als je...
 12. Bas

  Led verlichting op scooter

  Heb je zelf al gezocht? Of misschien die user op instgram een bericht sturen? Als ik op google intik led verlichting aerox krijg ik meteen resultaat.
 13. Bas

  Vertanding verschil

  Meten is weten. Ik denk dat de snelheden niet geheel kloppen, maar wie ben ik ;) Dus ff ding opentrekken en kijken wel vertanding erin zit. Dan weet je meer en kunnen we gericht advies geven.
 14. Bas

  Wat voor onderhoud heeft een scooter nodig

  Hoi Samed, welkom op het forum. Als het daadwerkelijk z'n snelle scooter is, dan slijten alle onderdelen een stuk harder dan normaal. Het is handig om gewoon veel zelf te onderzoeken/lezen hoe alles werkt. ps. kleine tip, let een beetje op je spelling als je een bericht plaatst. Je bericht...
 15. Bas

  Best practice carberateur demonteren Aerox (2005)

  Opzich is het demonteren van een carburateur niet heel lastig. Maar ik lees dat je sproeiermaat wil verkleinen omdat je het benzineverbruik hoog vind. Dat is helaas niet de manier om je scooter zuiniger te maken. Je past de sproeier aan omdat je de scooter beter wil afstellen en je...
Top