Bas
Reaction score
726

Profile posts Latest activity Postings Media Albums Resources About

 • Hallo, ben niet zo lang aanwezig op scooterforum..

  heb een vraagje.. ik kan geen advertentie zetten bij Piaggio Marktplaats enzo en ook niet reageren ?

  waarom kan dat niet ?

  alvast bedankt
  gr :)
  Bas kan je me naam van aerox tuner veranderen naar Mr.K alstublieft ?
  Of moet ik daar bij een ander voor zijn.
  Btw als ik me plaatje wil veranderen, upload ik er een, maar dan blijft ''flippy'' er bij mij gewoon staan weet je hoe en wat ?
  Alvast thenks
  hallo bas alles goed?
  ik ben net nieuw hier en zag dat jouw naam op mijn beginpagina stond en ik d8 ik vraag je gelijk ff wat over mn scooter.
  ik heb dus net een aprillia scooter peaceandlove gekocht maar het optrekken gaat goed maar dan valt hij ff weg (lijkt op smoren) en daarna gaat ie dr gewoon weer als een speer vandoor teller gaat tot 85.
  nu heb ik meerdere dingen gehoord wat t kan zijn de een zegt rollen vervangen en de andere zegt filter niet goed meer weet jij iets voor me??
  gr. marc dit is mn msn waar je antwoord kan geven als je wilt

  marc_cdh@hotmail.com
  Bas vraagje waarom heb je slotje gezet op mijn topic... Jij zij dat jullie niet mee helpen met snotr tuning ... maar dit keer vroeg ik iets anders namelijk boetes etc...
  maar maakt niks uit fijne dag laterss
  Hoi kan iemand mij hier aan de hand van onderdelen ongeveer een richtin geven van eventueel haalbaar vemogen als ik alles op noem ?
  Hoi, welkom in de 1 april mailbox van Scooterforum.netJe mailtje is in behandeling en zal als hij leuk genoeg is nog worden geplaatst op het forum. Let op! Deze e-mail is automatisch gegenereerd. tis nu wel leuk genoeg geweest toch.fijn dat je dit in opdracht van hebt gedaan
  Bas waarom je je springende poppetje kleiner dan de rest van de avatars? je haalt het design zo uit mijn friendlist!
  Ja ze zijn zeker leuk. :p Nadeel is dat ze hier niet verkrijgbaar zijn. Moet ik óf naar België , of laten opsturen vanuit België / Duitsland. Opzich geen probleem , maar ik kan geen sites vinden die ze ook verkopen én opsturen. :+

  Wat voor een heeft die vriend van jouw ?
  Ja klopt. De eerste nog maar. Wil langzaam meer gaan sparen. :) Jij ook airsoft fanaat ?
  Hey Bas, ff vraagje, ik wilde bij piaggio marktplaats een ad zetten maar ik heb geen rechten daartoe. Hoe kan ik dat wel krijgen?

  Groetjes, Dave
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top