Recent content by Alpha0101

 1. A

  Zip gevallen start niet

  Hallo allemaal, Ik moet dus altijd een paar meter over het gras heen als ik dicht bij me huis ben om in de achtertuin te komen. Was glad en gleed uit dus scooter viel op het gras op de kant van de uitlaat. Scooter deed het nog heel even en viel secondes later uit. Dus pakte de scooter op, wilde...
 2. A

  Handschoenenkastje zip

  Hallo allemaal, Mijn handschoenenkastje gaat niet open, ik heb een Zip 4t. Weet iemand toevallig een oplossing?
 3. A

  Piaggio zip 2000 beenschild probleem

  Ik krijg mijn handschoenenkastje ook niet open, heb jij hem al open gekregen?
 4. A

  Inklapbare spiegels zip

  Mijn zip past niet in de schuur vanwege de spiegels, en ik dacht dat inklapbare spiegels een goede oplossing konden zijn. Ik kan ze alleen nergens vinden voor een zip, weet iemand of ze ergens te vinden zijn?
 5. A

  Beste slot?

  Bedankt voor de tips allemaal! Ik ga denk ik naast een slot en alarm ook een GPS-tracker kopen.
 6. A

  Beste slot?

  Wat is een slot dat bijna niet te knippen is met een betonschaar? Ik woon in een buurt waarvan ik weet dat er veel jongens rondlopen die scooters stelen. Er zijn zoveel sloten te koop en ik heb geen idee welke de beste is.
 7. A

  Zip 50 4t kappen

  Of ze origineel zijn maakt me niet zoveel uit eigenlijk. Maar de kappen van deze link zouden die er bijvoorbeeld op passen? https://www.scooteronderdelenshop.com/frame-delen/kappen/kappenset/piaggio-zip/kappenset-sp-piaggio-zip2000-blauw-midnight-222-dmp-5-delig
 8. A

  Zip 50 4t kappen

  Hallo mensen, Ik wil graag een Zip 50 4t kopen maar ik zie overal alleen maar SP kappen voor Zip 2000 scooters. Ik weet nog niet heel veel van scooters dus als ik iets doms vraag laat het me dan weten. Zijn er ook veel kappensets voor een Zip 50 4t?
Top