1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Link directory

Discussion in 'Het Nieuwsforum' started by Bas, 2 May 2014.

 1. Bas

  Bas Administrator Staff Member

  Joined:
  27 May 2000
  Messages:
  8,114
  Media:
  706
  Albums:
  5
  Likes Received:
  122
  Trophy Points:
  213
  Gezien dat we Scootertuning.net binnenkort echt offline gaan halen zijn we druk bezig om bepaalde functionaliteiten van de oude site op Scooterforum.net te realiseren. We hebben vanaf heden de mogelijkheid om links te plaatsen op het forum.

  Je vindt het in de navigatiebar onder: Directory

  De grootste verbetering is dat nu gebruikers zelf eenvoudig ook links mogen toevoegen en ook korte informatie over de website kunnen plaatsen. Er kunnen reacties of ervaringen (bijvoorbeeld van webshops) worden achtergelaten. De eigenaar van de webshop heeft ook de mogelijkheid om zijn "link" te claimen en de link bij te houden.
  We hebben al een flink aantal categorieen aangemaakt waar men links kan toevoegen. Voel je dus vrij om links te plaatsen, of het nou naar je persoonlijke facebookpagina is of naar een merk/winkel/bedrijf wat relevant is voor scooters :)

  Een klein voorbeeld hoe zoiets eruit kan zien:
  Screenshot 2014-05-02 11.45.27.png

  Ik hoop dat jullie het een leuke functie vinden en dat het in de toekomst gebruikt kan worden om webshops en ervaringen met winkels makkelijk te kunnen delen. Heb je suggesties, verbeteringen of opmerkingen laat het weten :)
   
  #1
 2. Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

Share This Page