1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Het grote computer topic #9

Discussion in 'Computers, Consoles en Games' started by Sandor, 25 October 2011.

  1. Arne

    Arne Pia Maxiscooter FTW

    Joined:
    25 October 2000
    Messages:
    3,945
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
  2. Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

  3. Bert

    Bert Sr. lid

    Joined:
    10 June 2003
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
  4. Advertenties - Gesponsorde links (Sign-up to remove)

  5. [5th] Douwe

    [5th] Douwe Lets Hiv...

    Joined:
    20 January 2002
    Messages:
    827
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ik heb XBMC weer helemaal draaien nu ik sickbeard enz ook weer heb.

    XBCM draait alleen een stuk trager dan ik gewend ben, door de films/series scrollen gaat haperend...

    Afspelen gaat prima.

    Iemand een id ?
     
    #963
  6. Bas

    Bas Administrator Staff Member

    Joined:
    27 May 2000
    Messages:
    8,096
    Media:
    706
    Albums:
    5
    Likes Received:
    120
    Trophy Points:
    213
    Gebruik je een andere skin?

    Weet iemand een goede nzb indexer?
     
    #964
  7. [5th] Douwe

    [5th] Douwe Lets Hiv...

    Joined:
    20 January 2002
    Messages:
    827
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Nope, confluence, de standaard geloof ik toch.
     
    #965
  8. Bas

    Bas Administrator Staff Member

    Joined:
    27 May 2000
    Messages:
    8,096
    Media:
    706
    Albums:
    5
    Likes Received:
    120
    Trophy Points:
    213
    Hmm, wat voor hardware heb je? Veel scripts draaien?
     
    #966
  9. [5th] Douwe

    [5th] Douwe Lets Hiv...

    Joined:
    20 January 2002
    Messages:
    827
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Amd phenom 965, 2x radeon 5800, 4 gig meen ik

    Heb 1 addon draaien, een ondertitel dingen meer niet..
     
    #967
  10. spNk

    spNk Livin' Loud

    Joined:
    28 March 2006
    Messages:
    5,986
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    36
    VGA drivers up-to-date?
    Neem ook aan dat je sabnzbd draait? Als je een folder laat monitoren wil dit nog wel eens voor haperingen zorgen (dus elke x aantal minuten dat hij gaat kijken).
     
    #968
  11. [5th] Douwe

    [5th] Douwe Lets Hiv...

    Joined:
    20 January 2002
    Messages:
    827
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Yep, drivers zijn goed.

    Ik gebruik idd Sabnzb, de watched folder bedoel je ? Die stond op 5 sec, beetje veel van t goede denk ik.
     
    #969
  12. Jesse.

    Jesse. Aircooled

    Joined:
    27 February 2004
    Messages:
    882
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Als ik een switch achter mijn router/modem van UPC hang kan ik dan met alle pc's die aan die switch hangen tegelijk op internet? Al zitten zoeken op internet maar krijg niet echt een goed antwoord.
     
    #970
  13. Bas

    Bas Administrator Staff Member

    Joined:
    27 May 2000
    Messages:
    8,096
    Media:
    706
    Albums:
    5
    Likes Received:
    120
    Trophy Points:
    213
    Ja dat gaat werken. Je huidige router deelt dan netjes ip adressen uit aan de computers. Dat er nog een switch tussen hangt maakt niet zoveel uit.
     
    #971
  14. Arne

    Arne Pia Maxiscooter FTW

    Joined:
    25 October 2000
    Messages:
    3,945
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Daar is een switch voor he ;)
     
    #972
  15. Jesse.

    Jesse. Aircooled

    Joined:
    27 February 2004
    Messages:
    882
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok thanks!

    Dat dacht ik ook Arne, kreeg alleen van een vriend te horen dat een switch maar 1 PC dan doorschakeld naar je router/modem dus van internet voorziet en de andere pc's niet..

    Dan gaan we nu eens bedenken waar ik allemaal bedraad netwerk wil in mijn huis.
     
    #973
  16. Maykel

    Maykel 600RR

    Joined:
    28 September 2003
    Messages:
    1,690
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Thuis is ingebroken, en ben alles kwijt. Moet snel weer een laptop hebben. Weer iets van rond de €600. En geen appel.

    Tips ?

    Oja nummeriek toetsenbord is een must.
     
    #974
  17. Bas

    Bas Administrator Staff Member

    Joined:
    27 May 2000
    Messages:
    8,096
    Media:
    706
    Albums:
    5
    Likes Received:
    120
    Trophy Points:
    213
    Allereerst klote van de inbraak, hoop dat je geen onvervangbare dingen kwijt bent :( maar maak je geen zorgen, voor 600 euro is er geen Apple :p

    Bij tweakers.net hadden ze laatst nog een aantal suggesties voor 600 euro: http://tweakers.net/reviews/3331/2/...013-basislaptop-specificaties-en-prijzen.html (een pagina verder nog wat alternatieven). Maar als je echt een numeriek gedeelte wil zal je volgens mij moeten kijken bij 17" modellen. Je kan ook gewoon weer de mediamarkt inlopen en daar kijken wat aan je wensen voldoet. Ik lees niks over accuduur of prestaties die een minimum zouden moeten zijn. Ik zou zelf eerder een los numeriek gedeelte overwegen, gewoon via usb. Kost 15 euro oid en tikt een stuk fijner als een laptop keyboard als je het veel gebruikt.
     
    #975
  18. Maykel

    Maykel 600RR

    Joined:
    28 September 2003
    Messages:
    1,690
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ik ga ff lezen, bedankt. Heb er zelf geen hout verstand van, maar zal wel goed komen.

    Ze hebben alleen de laptops, telefoons, ps3 en ereader meegenomen. En een hoop zooi achter gelaten....

    Laptop was net gefixt, dus backup heb ik nog van foto e.d. :)
     
    #976
  19. JohnnyP

    JohnnyP Vuurvos member

    Joined:
    27 August 2002
    Messages:
    1,207
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    niet bonnetjes verzameld voor verzekering :p
     
    #977
  20. JohnnyP

    JohnnyP Vuurvos member

    Joined:
    27 August 2002
    Messages:
    1,207
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    even een vraagje... ik heb hier een notebook.. acer aspire 522..

    1gb ddr3
    320gb hdd
    amd dual core processor...

    nu staat hier windows 7 starter op.... erg traag, heb nu zoveel verwijderd wat op de achter grond mee draait.. dat het nu wel redelijk draait... alleen nog niet naar wens...

    heb hier vista oem op cd, die geinstalleerd en dit draait al veel beter.... echter kan ik voor vista de wifi drivers niet vinden... dus weer terug naar 7 starter..


    iemand die weet wat hier beter op zou draaien? en hoe ik anders aan de drivers zou kunnen kommen om wifi werkend te krijgen onder vista...

    wil er echt niet veel mee.... skype/browsen youtube is voldoende... rest doen we op desktop wel.
     
    #978
  21. Maykel

    Maykel 600RR

    Joined:
    28 September 2003
    Messages:
    1,690
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Heb alle bonnen/facturen netjes in een map zitten.
     
    #979
  22. JohnnyP

    JohnnyP Vuurvos member

    Joined:
    27 August 2002
    Messages:
    1,207
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    je snapt me niet ;)
     
    #980
Advertenties - Gesponsorde links (Only for visitors)

Share This Page