Culinaire meningen #3

wit bruin :p

-edit-

Best aardig voor een eerste poging denk ik.

8312012_01_02_21.jpg
 
Last edited:
Ziet er goed uit die spekkoek, mag wel ietsje strakker maar verder prima! Btw, toch niet dat hele stuk opgegeten he?:D Word je zo fkn misselijk van:D
 
Niks voor mij dus :p

Vanavond eet ik een Italiaans gehaktbrood, geen id of het bestaat maar had geen zin om ballen te draaien...

Rundergehakt met Italiaanse kruiden, groene olijven, zongedroogde tomaten en wat peper en zout.
 
Vanavond hamburgers op ciabatta met rucola en tomaat ed...
en al die schijt sausjes opmaken! te ongezond...en voor je het weet staat je koelkast vol. Ik zeg: Mosterd, Mayo, Chili & Ketchup.

Zondag eters.
Vooraf: Vila tonato (ik met courgette proberen, wel de saus)
Hoofd: Spaghetti met Garnalen en een simpele tom/sp. peper saus.

Citroentaart als dessert.
 
2 weken terug bij mn ouders aan het koken geweest.

Pittige gehaktballetjes gestoofd in groente en bouillion, in beide zat ook citroen rasp, was lekker pittig met een frisse nasmaak.

Couscous er bij met gewelde rozijnen cashewnoten en koriander.

Turks brood om te dopen in het stoof vocht.

600 runder of lamsgehakt
2 el peterselie, gehakt
1 el verse koriander, gehakt
1 ui, gepeld en geraspt
peper en zout
cayenne of chilipeper
schil van 1 citroen, geraspt

Saus:
30 g boter
1 ui geraspt
1 rode chilipeper, fijngehakt
2 tl gemberpoeder
1 tl saffraanpoeder
2,5 dl bouillon of water
zout, peper
2 el citroensap
verse koriander als garnering
turks of marokkaans brood

[Ir]http://i44.tinypic.com/ifveqs.jpg[/Ir]
 
Last edited:
Doe je goed!

Vanavond een linzensoep met cocos geloof ik.
Morgenavond een zuurkoolschotel met knolselderijpuree.
 
Back
Top