1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Beun haas vraagjes
 • Merk:
  kymco
  Type:
  agility 2007 50cc
  Hoi allemaal ik ben nieuw op dit forum, ik lees alle langere tijd mee met jullie hier echter heb ik een paar vraagjes waar ik nog niet duidelijk de antwoorden van gevonden heb.

  Ik heb zelf een agility 50cc uit 2007 waar alleen de vario ring van verwijderd was.
  Toen ik hem kreeg ben ik verder gegaan ermee, ik ben wat aan het experimenteren met de sproeier en vario de afgelopen weken. Echter blijf ik met wat onduidelijk heden zitten.

  Grotere sproeier erin gezet maar met een grotere sproeier gaat ook meer lucht gepaard, ik weet niet hoe ik de limit van ontbranding kan constateren. hoe meer benzine en lucht erin de cilinder pomp hoe meer kracht de explosie zal creƫren lijkt mij. Echter lijkt het me dat er ergens een grens moet zitten.

  Daarnaast heb ik een naraku nk900.021 set gekocht bij vvr, echter kreeg ik nk900.026 want die 021 was niet meer in de handel. Die zou beter zijn, daarnaast kreeg ik ook de drukveer van de set niet geleverd. Na beklaag via de telefoon een drukveer van polini gekregen de blauwe, ik geloof + 30% waar ik volgens mij niks aan heb met me 50cc krachten. Iedergeval wel de vario geinstalleerd met de bijgeleverde 5.5 gram erin gezet.
  Ik merk geen verschil met de standaard kymco vario, de rollen wel maar niet de vario. Ik heb al wat gewisseld van vario de afgelopen tijd maar alleen bij de rollen heb ik het idee dat er verschil in zit als ik die verwissel.
  De vario zelf vergeleken met die van kymco is wel anders, lichter en dunner veral. Het diameter is identiek, en de bus is een ini mini stukje kleiner. Is het troep of is ook hier weer me 50cc gewoon niet intressant genoeg voor dit soort upgrade's.

  Me kleppen tikken ook trouwens, dus ik heb voeler gekocht en setje voor de boutjes. Zet ik ze op de maten die gegeven worden dan ramellen ze als gekken. Zijn me kleppen nog wel goed? en is kleppen vervangen voor een goede sleutelaar moeilijk of valt het allemaal wel mee?
  Daarnaast loopt er zoon buisje over me kleppen deksel, is dat voor olie ofzo?

  En wat is een sls systeem?

  Voor de rest ben ik erg tevreden, ik rij zoon 70-80 op me teller. Moet er wel 13km afhalen als ik me gps km/h bekijk. Dat ding heeft nu 13.000 gelopen in de 9 jaar tijd, de reden dat ik ermee bezig ben is omdat ik een perfectionist bent en altijd spullen met puntjes op de i voor elkaar wil hebben. Geen kleppen getik en maximale eruit halen wat mogelijk is en zonder gerammel en gedoe. En ik wil altijd alles weten :)

  Ik ben erg benieuwd naar jullie advies en antwoorden.
  fun_tshirt_korte_mouw_s_werelds_beste_beunhaas_1383499431_original_1.jpg